Skip to main content

NYHETER

Läs rykande färska nyheter från Fraktkompaniet i form av branschnytt, aktiviteter och tävlingar. Vem vet, kanske avslöjar vi även lite skvaller då och då ...

2017-08-24
Sätter du också leveranssäkerheten främst?

Vi ser till att ditt gods når rätt plats i rätt tid till rätt pris. Boka dina transporter på boka [hos] fraktkompaniet [punkt] se.

2017-06-30
Har ni bekymmer med era transporter nu i sommar?

Hör av dig till oss på
boka [hos] fraktkompaniet [punkt] se
Vi hjälper dig med en trygg lösning.

2017-03-06
Vårruset med Fraktkompaniet i Helsingborg, Stockholm och Göteborg!

Snart är det vår och äntligen dags att anmäla sig till Vårruset. Vi erbjuder alla våra tjej-kunder att springa, jogga eller promenera Vårrusets fem kilometer tillsammans med oss. Loppen går den 3 maj i Helsingborg, 8 maj i Göteborg och 23 maj i Stockholm.

Maila namn, tröjstorlek, om du vill springa tidtagning eller ej, till lotta [punkt] sigeskog [hos] fraktkompaniet [punkt] se före den 10 april.

Varmt välkomna!

2017-01-17
Logga in på din egen sida hos oss!

Som kund hos Fraktkompaniet har du en egen sida på fraktkompaniet.se. Här kan du boka transporter, se leveransstatus och lagersaldo, kolla offerter och kvittenser, göra skrymmeberäkningar, teckna klimatavtal och en hel del annat, på tider som passar dig. Välkommen!

2016-12-22
Fraktkompaniet önskar God Jul och Gott Nytt år!

Tack alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2016. Vi önskar er alla en strålande jul, ett gott slut på det gamla året och en flygande start på det nya. Som vanligt går vår julgåva till Barndiabetesfonden.

2016-10-20
Branschens utmaningar i fokus när Anette Yngvesson talade på Retail Forum

Hur gör man för att möta kundernas ökade behov av flexibilitet och service i logistikkedjan? Det var temat för Anette Yngvessons uppskattade föredrag vid Retail Forum i Göteborg 4 oktober.

"Kraven på tillgänglighet har aldrig varit större och inte heller möjligheterna att faktiskt vara tillgänglig. Här måste självklart transportbranschen hänga med och möta upp med en flexibel, pålitlig och serviceinriktad logistik anpassad till dagens verklighet. I slutändan handlar det om att ge våra kunder – och era kunder – en positiv helhetsupplevelse."

Mer om hur Fraktkompaniet jobbar hittar du i Fraktkollen.

2016-09-15
Klimatvalet - Klimatkompensera med Fraktkompaniet

Låt oss samarbeta för en viktig sak både för oss, dig och våra barn!

Genom att erbjuda klimatkompensation vill vi vara med och visa vägen mot hållbart samhälle. Och vi är övertygade om att omsorg om miljön också leder till hållbara affärer.

Att visa miljöansvar kan vara det som gör att kunderna väljer din produkt framför en annan. Du får ett bra säljargument samtidigt som det känns bra i magen.

2016-02-14
Fraktkompaniet Helsingborg på ny adress.

Från och med idag hittar du Fraktkompaniet Helsingborg i nya fina lokaler på Basaltgatan 9 i Väla Industriområde. Nu har vi gott om plats och ambitionen för 2016 är att fortsätta utveckla både lagerverksamhet och transportnät. Väl mött!

2016-01-11
Fraktkompaniet växer – nya arbetstillfällen till Helsingborg

Fraktkompaniet växer snabbt och flyttar nu till större lokaler i Helsingborg. Den 8 februari finns företaget på plats på den nya adressen, Basaltgatan 9, i Väla Industriområde. Flytten innebär att företaget kommer att rekrytera mer personal i Helsingborg. Läs mer här.

 

2015-11-12
Gör en insats för klimatet!

Tillsammans kan vi minska klimatpåverkan genom smartare transportupplägg, sparsam körning och klimatkompensation. Läs gärna mer på vår webb under miljö.

2015-10-06
Fraktkompaniet erbjuder tullager i Göteborg, Stockholm och Helsingborg

Från och med i höst erbjuder Fraktkompaniet tullager (A) i egen regi i Stockholm och Helsingborg. Sedan tidigare har man också tullager i Göteborg.

– Med det här initiativet skapar vi möjligheter även för våra kunder i Skåne och Stockholmsområdet att lagra sina importvaror utan att behöva betala tull, skatter och avgifter innan produkterna säljs, säger Christian Yngvesson, VD för Fraktkompaniet Logistikcenter.

 

2015-09-21
Fraktkompaniet satsar i Helsingborg

Med en offensiv satsning på att öka trafikuppdragen siktar Fraktkompaniet på att fortsätta växa i Helsingborg. Robert Wannerfeldt, som tidigare arbetat som företagets trafikchef i Göteborg, började som platschef i Helsingborg i maj. Hans vision för verksamheten är solklar.

– Fraktkompaniets färger ska lysa starkare i Skåne, därför ökar vi nu våra säljinsatser både på nya och befintliga kunder. Lagerverksamheten är självklart alltid viktig, men vårt huvudfokus ligger på att ta fler trafikuppdrag.

Utvecklingen under det senaste halvåret pekar i positiv riktning. Kundstocken har på kort tid utökats med tre nya, viktiga kunder. I våras förstärktes personalstyrkan med en ny trafikledare, Robert Osmanovic. Och i slutet på september börjar Roger Svensson som säljansvarig i Skåne – en nyinrättad tjänst som tydligt visar vart Fraktkompaniet Helsingborg är på väg.

 

2015-03-25
Anette utsedd till årets företagare

Det känns fantastiskt kul att kunna berätta att vår vd Anette Yngvesson utsetts till årets företagare i Mölndal. Utmärkelsen delas ut av organisationen Företagarna till en företagare som på lokal eller regional nivå ”visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare”. Och ur den fina motiveringen läser vi stolt: ”Företaget är idag ett av Sveriges snabbast växande transportföretag (…). Starkt fokus läggs på effektiv pålitlig logistik, kvalitet i alla led och kundanpassade lösningar.”

Stort grattis Anette! Och tack till företagarna för ett välförtjänt val.

 

2015-01-29
Direct Cargo byter namn till Fraktkompaniet Logistikcenter

I våras förvärvade vi Direct Cargo med drygt 6000 m2 lagerplats i Hisings Kärra. Med det strategiska läget vid E6:an blir det ett väldigt fint komplement till våra befintliga lager på Hisingen, i Helsingborg och Stockholm och även för Direct Cargo innebär det stora möjligheter att utveckla verksamheten. Som Fraktkompaniet Logistikcenter kommer vi att kunna erbjuda både nya och gamla kunder fler tjänster och ett större helhetsåtagande när det gäller lager, transport och distribution. Med nytt namn hoppas vi att våra mervärden kommer att bli ännu tydligare, och det blir ett sätt visa att Fraktkompaniet Logistikcenter nu är en integrerad del av Fraktkompaniet som vi kommer att fortsätta att utveckla långsiktigt. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra lagertjänster eller Fraktkompaniet Logistikcenter.

 

2015-01-15
Nu är vi på plats i Pedagogen Park

Under helgerna flyttade vi Fraktkompaniets huvudkontor till nya lokaler i Pedagogen Park i Mölndal. Vi har haft en fantastisk utveckling ända sedan starten 2006 och med de nya lokalerna kan vi fortsätta att växa för framtiden.

Här får vi drygt nu 600 m2 anpassade helt efter våra behov, med centralt läge och bra tillgänglighet så att vi ska få ut det mesta och bästa för både verksamheten och trivseln. Runt oss har vi en massa andra spännande företag, men vi ser såklart särskilt fram emot att få ta emot er kunder, leverantörer och andra fraktkompisar här hos oss, för vi är både stolta och taggade för en nystart 2015!

Här hittar du oss:

Pedagogen Park
Prästgårdsgatan 32
431 44 Mölndal