Skip to main content

Nyheter

Nyheter / torsdag 24 augusti 2017

Vi ser till att ditt gods når rätt plats i rätt tid till rätt pris. Boka dina transporter på boka [hos] fraktkompaniet [punkt] se.

Nyheter / fredag 30 juni 2017

Hör av dig till oss på
boka [hos] fraktkompaniet [punkt] se
Vi hjälper dig med en trygg lösning.

Nyheter / måndag 06 mars 2017

Snart är det vår och äntligen dags att anmäla sig till Vårruset. Vi erbjuder alla våra tjej-kunder att springa, jogga eller promenera Vårrusets fem kilometer tillsammans med oss. Loppen går den 3 maj i Helsingborg, 8 maj i Göteborg och 23 maj i Stockholm.

Maila namn, tröjstorlek, om du vill springa tidtagning eller ej, till lotta [punkt] sigeskog [hos] fraktkompaniet [punkt] se före den 10 april.

Varmt välkomna!

Nyheter / tisdag 17 januari 2017

Som kund hos Fraktkompaniet har du en egen sida på fraktkompaniet.se. Här kan du boka transporter, se leveransstatus och lagersaldo, kolla offerter och kvittenser, göra skrymmeberäkningar, teckna klimatavtal och en hel del annat, på tider som passar dig. Välkommen!

Nyheter / torsdag 22 december 2016

Tack alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2016. Vi önskar er alla en strålande jul, ett gott slut på det gamla året och en flygande start på det nya. Som vanligt går vår julgåva till Barndiabetesfonden.

Nyheter / torsdag 20 oktober 2016

Hur gör man för att möta kundernas ökade behov av flexibilitet och service i logistikkedjan? Det var temat för Anette Yngvessons uppskattade föredrag vid Retail Forum i Göteborg 4 oktober.

"Kraven på tillgänglighet har aldrig varit större och inte heller möjligheterna att faktiskt vara tillgänglig. Här måste självklart transportbranschen hänga med och möta upp med en flexibel, pålitlig och serviceinriktad logistik anpassad till dagens verklighet. I slutändan handlar det om att ge våra kunder – och era kunder – en positiv helhetsupplevelse."

Mer om hur Fraktkompaniet jobbar hittar du i Fraktkollen.

Nyheter / torsdag 15 september 2016

Låt oss samarbeta för en viktig sak både för oss, dig och våra barn!

Genom att erbjuda klimatkompensation vill vi vara med och visa vägen mot hållbart samhälle. Och vi är övertygade om att omsorg om miljön också leder till hållbara affärer.

Att visa miljöansvar kan vara det som gör att kunderna väljer din produkt framför en annan. Du får ett bra säljargument samtidigt som det känns bra i magen.

Nyheter / söndag 14 februari 2016

Från och med idag hittar du Fraktkompaniet Helsingborg i nya fina lokaler på Basaltgatan 9 i Väla Industriområde. Nu har vi gott om plats och ambitionen för 2016 är att fortsätta utveckla både lagerverksamhet och transportnät. Väl mött!

Nyheter / måndag 11 januari 2016

Fraktkompaniet växer snabbt och flyttar nu till större lokaler i Helsingborg. Den 8 februari finns företaget på plats på den nya adressen, Basaltgatan 9, i Väla Industriområde. Flytten innebär att företaget kommer att rekrytera mer personal i Helsingborg. Läs mer här.

 

Nyheter / torsdag 12 november 2015

Tillsammans kan vi minska klimatpåverkan genom smartare transportupplägg, sparsam körning och klimatkompensation. Läs gärna mer på vår webb under miljö.